Vemdalens IF

Referat: Brunflo FK2 - Vemdalens IF

En härlig höstmatch på konstgräset. Regn under dagen, solen på tidig kväll och så elljuset när mörkret gjort sitt intågande.
Precis som det ska vara.
Därför är det extra roligt när vi i första halvlek gör en av de bästa prestationerna under året med ett passningsspel och rörelse som är precis som vi pratat om.
Vi skapar chanser hela tiden och därför skönt att få utdelning genom Becca som avslutar distinkt bakom Vemdalens målvakt. Halvleken fortsätter i samma anda och Aina får näta två gånger om innan domaren blåser för en välbehövlig vila.
Prat i omklädningsrummet att fortsätta på samma sätt och inte bli övermodiga eller börja slarva.
Tyvärr är det precis det som händer, vi vill spela lite för mycket tidiga bollar vertikalt vilket gör att vi inte hinner flytta upp laget och etablera tryck och gör att våra offensiva spelare får springa extremt mycket hela tiden.
Vi håller ändå Vemdalen på betryggande avstånd och även om de får in 3-1 i slutet känns vi trygga och kan avsluta matchen på ett säkert sätt.
En gedigen insats från hela laget med ett extra plus till guldskovinnaren Sofia som tillsammans med Julie håller ordning på det centrala mittfältet. Kul att se Nova Ekqvist tillbaka på fotbollsplanen efter några års skadebortvaro

Matchledigt ända till söndag då div 2 reser österut till Sundsvall för möte med SDFF kl 13:00.